ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Αξιότιμα -Αγαπητά Μέλη του παραρτήματος
Καλό μήνα και καλές γιορτές.
Σας γνωρίζουμε ότι κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου στο παράρτημά μας θα γίνουν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:
  • Την 11η Δεκεμβρίου ημέρα Δευτέρα και από ώρα 17:00 έως 21:00 καλούνται όλες οι συναδέλφισσες, οι γυναίκες των συναδέλφων και ορφανικά μέλη για το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου . Θα υπάρχει μπουφές , τσάι – σοκολάτα- καφές.
  • Την 22α Δεκεμβρίου ημέρα Παρασκευή καλούνται όλα τα μέλη του παρατήματος για την εορταστική εκδήλωση των Χριστουγέννων με ΑΝΤΑΛΛΑΓΉ ΕΥΧΩΝ . Θα διατεθεί μεζές ,τσίπουρο ,κρασί.
  • Την 27η Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 θα γίνει η βράβευση των αριστούχων μαθητών παιδιών συναδέλφων έτους 2022 – 2023.Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι των βραβευθέντων καθώς και όσοι συνάδελφοι το επιθυμούν.
  • Tην 30η Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 ο Άγιος Βασίλης θα φέρει τα δώρα στα παιδιά και εγγόνια των μελών του παραρτήματος. Η εκδήλωση θα γίνει εφόσον υπάρχουν τουλάχιστον 10 παιδιά . όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να έρθουν σε επαφή με τα μέλη του ΔΣ.
  • Όπως κάθε Χριστούγεννα το παράρτημά μας θα δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη σε ανήμπορους συμπολίτες και οικογένειες της πόλης συγκεντρώνοντας τρόφιμα έως και την 21η Δεκεμβρίου 2023 . Τα τρόφιμα θα διατεθούν στο σπίτι Γαλήνης της Αγίας Παρασκευής Βόλου.
  • Την 11η και 22α Δεκεμβρίου κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχει στο παράρτημα και BAZZAR από τον σύλλογο ΑΜΕΑ “ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ”
  • ΤΟ ΔΣ σας εύχεται ολόψυχα Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα !!!

Για το ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γαβριήλ Μπάρδας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *