Ετήσια Επιμνημόσυνη Δέηση

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, στη θέση «ΤΣΑΤΑΛΙ» του όρους Όθρυς, τελέστη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση, σε μνήμη των εξήντα τριών (63) συναδέλφων, που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος συνεπεία του δυστυχήματος του C-130 στις 5-2-1991.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με μέριμνα του Παραρτήματος Βόλου, υπό την αιγίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (Ε.Α.Α.Α.) και σε συνεργασία με το Σύλλογο Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και  Σωμάτων Ασφαλείας (Σ.Α.Α.Ε.Δ. & Σ.Α.) επαρχίας Αλμυρού.

Την εκδήλωση πέραν των συγγενών των θυμάτων και μελών τόσο του Παραρτήματος όσο και του Σ.Α.Α.Ε.Δ. & Σ.Α., τίμησαν με την παρουσία τους:

-       Δήμαρχος Αλμυρού κος Ευάγγελος Χατζηκυριάκος

-       Διευθυντής Α’ Κλάδου Αρχηγείου τακτικής Αεροπορίας Ταξίαρχος κος Γεώργιος-Αριστείδης Αγορογιάννης

-       Αντιπτέραρχος ε.α. κος Παναγιώτης Δημητριάδης, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Α., καταθέτοντας στέφανο εκ μέρους της Ένωσης.

-       Σμχος ε.α. Πιέρρος Πλατάνας, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Α.

-       Αντιπρόεδρος Παραρτήματος Βόλου Ένωσης Αποστράτων Αξιω­ματικών Στρατού Αντισυνταγματάρχης ε.α. κα Γεωργία Μπίτση

-       Πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Μαγνησίας κος Βασίλειος Κακκές

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος, ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση της 111 Πτέρυγας Μάχης για τη διάθεση προσωπικού για τον καθαρισμό-καλλωπισμό της περιοχής πέριξ των μνημείων.