Μήνυμα Υποψηφίου Προέδρου ΕΑΑΑ Υπτχου ε.α. κου Μιχ. Κωστάκου

Αγαπητοί συνάδελφοι.  Αγαπητά μέλη της Ένωσης.

Στις εκλογές της ΕΑΑΑ που θα γίνουν στις 25//11θα είμαι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου και ζητάω την δική σας εντολή για την επανένταξη της ΕΑΑΑ στο θεσμικό της ρόλο.

Σήμερα η Ένωση έχει φτάσει στο έσχατο σημείο απαξίωσης τόσο από τους θεσμούς  όσο και από το σύνολο των συναδέλφων μας γιατί οι παρισσότερες Διοικήσεις μετά την εκλογή τους διολίσθαιναν  σε ιδιότητες καθεστωτικής νοοτροπίας

Απαιτείτε λοιπόν  άμεση επαναφορά της ΕΑΑΑ στο θεσμικό της ρόλο  τόσο στο χώρο του Υπουργείου Άμυνας όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Αν με τιμήσετε θα επιδιώξω κατά την άσκηση του θεσμικού μου ρόλου, ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ, ο καθένας από εμάς, τους ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ αλλά και τους ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , να ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ στην ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ και των ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ των  κλαδικών φορέων. Έτσι πιστεύω  θα  έλθουμε πιο κοντά θα σπάσουν τα μεταξύ  μας στεγανά και θα γιατρευτούμε από την τυραννία του ΕΓΩ και  της Φιλοδοξίας.

Τα ζωτικά προβλήματα της Ένωσης θα συζητούνται σε δημόσια διαβούλευση και τα αποτελέσματα θα επεξεργάζονται σε κοινές συνεδριάσεις με τα Παραρτήματα  για τα Τελικά Ψηφίσματα  που θα συντάσσονται και θα προωθούνται από το ΔΣ της ΕΑΑΑ. Επειδή όμως έχει αποδειχθεί στην πράξη ότι η προώθηση των αιτημάτων υπό τύπον αναφοράς δεν επιλύονται ,θα δημιουργήσω μικρές ευέλικτες ομάδες εργασίας από απόστρατους εθελοντές που θα βοηθούν το ΔΣ της ΕΑΑΑ στην διεκδίκηση και την υλοποίηση των δίκαιων αιτημάτων της Ένωσης .

Με αυτές τις σκέψεις αν συμφωνείτε και με σύνθημα μας την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του παλιού και φθαρμένου ελάτε ΤΩΡΑ μαζί μου γιατί αύριο θα τα έχουμε χάσει όλα: ΜΤΑ, Μέρισμα, Θέρετρα ,ΓΝΑ κλπ.

Μιχ. Κωστάκος

Υποπτέραρχος εα