Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοίκησης στην 111 Π.Μ

  Σήμερα Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 και ώρα 09:00, παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτεράρχου (Ι) Γεώργιου Μπλιούμη, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης της 111 Π.Μ. από τον Σμχο (Ι) Γεώργιο Λαγουδάκη στον Σμχο (Ι) Γεώργιο – Αριστείδη Αγορογιάννη.
Στην τελετή παρέστησαν Τοπικές, Θρησκευτικές και Στρατιωτικές Αρχές, Απόστρατοι Αξιωματικοί των Ε.Δ. και Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων-Ενώσεων και Ιδρυμάτων.
Ο παραδίδων Διοικητής κ. Γεώργιος Λαγουδάκης, παρέδωσε τη Διοίκηση σε ένα επίσης αξιόλογο στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, τον Σμήναρχο (Ι) Γεώργιο – Αριστείδη Αγορογιάννη.
Ο Πρόεδρος εκ μέρους του Δ.Σ. και όλων των μελών του Παραρτήματος, επιδίδοντας την τιμητική πλακέτα στον παραδίδοντα Διοικητή, τον ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.
Στον παραλαμβάνοντα Διοικητή ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του, τονίζοντας ότι είναι σίγουρος για τη συνέχιση της καλής συνεργασίας.